Fotograaf inhuren in jouw regio

Vind makkelijk en snel de juiste fotograaf bij jouw in de buurt die matcht met jouw wensen en stijl voor een succesvolle opdracht.


Fotograaf inhuren

Wil je een professionele fotograaf inhuren? Dan kan dit best veel onderzoek, voorbereiding en frustratie kosten. Afhankelijk van jouw wensen, type opdracht en planning is het inhuren van een goede fotograaf niet zo simpel als het lijkt. Je moet rekening houden met de beschikbaarheid, locatie, materiaal, kosten en bijvoorbeeld reisafstand. Een goede klik met een fotograaf is voor veel fotografie opdrachten erg belangrijk. Ben je voor een eenmalige opdracht opzoek of voor een langdurige samenwerking? Daarom zijn wij het platform voor fotografen en opdrachtgevers gestart.

Opdracht plaatsen

Ervaren fotograaf inschakelen

Op Fotografen.nl vind je eenvoudig een ervaren fotograaf die past bij jouw opdracht. Zoek en vergelijk op belangrijke kenmerken of plaats jouw vraag op het prikbord.

Professionele fotograaf vinden

Waar ben je naar opzoek? Een fotograaf voor een mooie eenmalige fotoshoot? Goede productfoto’s voor je webwinkel? Eigen foto’s en content om jouw product of dienst te promoten op social media? Of een fotograaf voor het vastleggen van een belangrijk moment in jouw leven? Op Fotografen.nl vind je alle informatie die je nodig hebt voor het inhuren van een ervaren fotograaf, makkelijk en leuk!

Alle fotografen

Portfolio's bekijken


Diensten

Een fotograaf vinden die aansluit bij jou opdracht, in buurt en beschikbaar is? Fotograaf inhuren voor:

Wat kost een fotograaf inhuren?

90% van de fotografen in Nederland werkt als freelance fotograaf. Veel fotografen hebben naast het fotograferen ook nog een parttime baan. Afhankelijk van waar je naar opzoek bent kost het inhuren van een goede fotograaf in Nederland tussen de €75 tot €150 per uur. Maar alleen op uurtarief vergelijken is lastig omdat je bijvoorbeeld wilt weten of dit inclusief nabewerken is? Of worden hier losse uren voor gerekened? Brengt de fotograaf wel of geen reistijd in rekening? Hoeveel bestanden krijg je digitaal? Hebben jullie een fotostudio nodig of niet?

Fotograaf inhuren op korte termijn?


Een goede vergelijking maken

Momenteel werken we hard aan een tool om eerlijk op basis van ervaring, recensies, regio en beschikbaarheid een vergelijk te maken. Ook op basis van tarief en kosten willen veel opdrachtgevers vergelijken. Maar heel eerlijk, echt goede foto’s zijn goud waard. Of het nu gaat om goede branded content voor je merk of het vastleggen van jullie trouwdag. Investeren in een goede fotograaf is iets waar je echt geen spijt van krijgt.

Wat veel opdrachtgevers fijn vinden is dat er een vast bedrag wordt afgesproken per dagdeel fotograferen. Dit is dan bijvoorbeeld een vast bedrag tussen de €400 – €800 euro inclusief alle extra’s, afhankelijk van de dienst.

Fotograaf inhuren?

Zet je vraag in onze Facebook community

Makkelijk de juiste fotograaf vinden

Heb je nog niet de juiste fotograaf kunnen vinden? Plaats dan eenvoudig een opdracht op het prikbord zodat fotografen zelf op jouw vraag kunnen reageren. Heb je hier hulp bij nodig om jouw opdracht goed te omschrijven? Wij denken met je mee!

Hulp nodig?

Fotografen in Nederland

Er zijn geen fotografen gevonden.